ROSÓŁ WARZYWNY PREMIUM LINE 1KG
Wyprodukowano w Polsce
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Składniki: maltodekstryna, suszone warzywa:33,27% ( marchew, pasternak, cebula, pietruszka, nać pietruszki), sól, cukier, nieutwardzony tłuszcz palmowy 2%, kurkuma, hydrolizat białka roślinnego(sojowego), olej rzepakowy, pieprz czarny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Rosół Warzywny Premium Line
Koncentrat obiadowy przeznaczony do przygotowania zupy.
Polecamy na 1l wrzącej wody dodać 18-20g koncentratu rosołu warzywnego, jeśli chcemy uzyskać mocniejszy smak dodajemy łyżkę stołową i chwilę mieszamy. Doprawiamy według własnego uznania.
Z naszych informacji uzyskanych od klientów indywidualnych i restauracji polecają dodać do rosołu warzywnego przed zalaniem gotującą wodą suszonej włoszczyzny grys lub suszonej włoszczyzny kostki plus odrobinę pieprzu w zależności jak pikantny ma być rosół.
Opis
- Wartość energetyczna
- 1210 kJ/ 289 kcal
- Tłuszcz
- 4,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
- 1,4 g
- Węglowodany
- 55 g
- w tym cukry
- 45 g
- Błonnik
- 7,2 g
- Białko
- 5,1 g
- Sól
- 20,2 g
- Wartość odżywcza:
- Wartość odżywcza stanowi wartość poglądową podaną na podstawie producenta lub dostawcy.
Na terenie zakładu produkcyjnego konfekcjonowane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam, gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
- Nie został poddany napromieniowaniu i jonizowaniu.
- Produkt nie zawiera i nie jest wyprodukowany z genetycznie zmodyfikowanych składników.
- Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem cierpiących na nietolerancję produktu
- Przechowywać w suchym, chłodnym nienasłonecznionym miejscu.
- Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 20°C, a wilgotność 75%

Przy dużych gramaturach worek zgrzewany lub wiązany. Mniejsze gramatury to opakowania doypack które są dobrym rozwiązaniem ponieważ umożliwiają kilkukrotne szczelne zamknięcie, co zabezpiecza produkt przed utratą jego właściwości. Są też stosowane worki bezbarwne zgrzewane. Wszystkie opakowania są dopuszczone do kontaktu z żywnością.