MIGDAŁ SŁUPEK 1kg
Kraj pochodzenia: USA
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Składniki: migdały
Migdały nadają się jako przekąskę, ale również do ciast i ciasteczek.
Opis
- Wartość energetyczna
- 2697 kJ/ 645 kcal
- Tłuszcz
- 54,1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone
- 4,22 g
- Węglowodany
- 10 g
- w tym cukry
- 6,9 g
- Białko
- 24,1 g
- Sól
- 12,5 mg
Na terenie zakładu produkcyjnego konfekcjonowane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam, gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
- Nie został poddany napromieniowaniu i jonizowaniu.
- Produkt nie zawiera i nie jest wyprodukowany z genetycznie zmodyfikowanych składników.
- Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem cierpiących na nietolerancję produktu
- Przechowywać w suchym, chłodnym nienasłonecznionym miejscu.
- Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 20°C, a wilgotność 75%

Przy dużych gramaturach worek zgrzewany lub wiązany. Mniejsze gramatury to opakowania doypack które są dobrym rozwiązaniem ponieważ umożliwiają kilkukrotne szczelne zamknięcie, co zabezpiecza produkt przed utratą jego właściwości. Są też stosowane worki bezbarwne zgrzewane. Wszystkie opakowania są dopuszczone do kontaktu z żywnością.