PAPRYKA OSTRA MIELONA 1KG

Wyprodukowano w Hiszpanii

Rolpol Agra
6 Przedmioty
Zwijać się! tylko 6 produkty pozostawione w magazynie!
24,00 zł
Brutto

Guarantee Safe Checkout
Guarantee Safe Checkout
  Polityka bezpieczeństwa

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady dostawy

(edytuj w module Customer Reassurance)

  Zasady zwrotu

(edytuj w module Customer Reassurance)

Składniki: Papryka ostra mielona

Papryka ostra mielona ASTA 80 dobrze wybarwiona.

Papryka powstaje z wysuszonych, przesortowanych, rozdrobnionych owoców pieprzowca rocznego.

Jest przyprawą stosowaną w kuchni węgierskiej, meksykańskiej, indyjskiej. Doskonała przyprawa do zup, sosów, gulaszu, potraw mięsnych, ryb, warzyw, sałatek, fasoli po bretońsku, kurczaka, mięs z grilla. Jest składnikiem wielu powszechnie stosowanych mieszanek przyprawowych.

6 Przedmioty

Opis

Wartość energetyczna
1917 kJ/ 459 kcal
Tłuszcz
13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
2,1 g
Węglowodany
54 g
w tym cukry
10 g
Błonnik
35 g
Białko
14 g
Sól
0,17 g
Wartość odżywcza:
Wartość odżywcza stanowi wartość poglądową podaną na podstawie producenta lub dostawcy.

Na terenie zakładu produkcyjnego konfekcjonowane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam, gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.

  • Nie został poddany napromieniowaniu i jonizowaniu.
  • Produkt nie zawiera i nie jest wyprodukowany z genetycznie zmodyfikowanych składników.
  • Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem cierpiących na nietolerancję produktu
  • Przechowywać w suchym, chłodnym nienasłonecznionym miejscu.
  • Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 20°C, a wilgotność 75%
doypack-papier1.jpg

Przy dużych gramaturach worek zgrzewany lub wiązany. Mniejsze gramatury to opakowania doypack które są dobrym rozwiązaniem ponieważ umożliwiają kilkukrotne szczelne zamknięcie, co zabezpiecza produkt przed utratą jego właściwości. Są też stosowane worki bezbarwne zgrzewane. Wszystkie opakowania są dopuszczone do kontaktu z żywnością.