KOPER WŁOSKI ZIARNO 1KG
Kraj pochodzenia: Egipt
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Składniki: koper włoski owoc
Koper włoski wykorzystuje się do przygotowywania znanej nam dobrze herbatki, jest to też nie tylko niezbędny dodatek podczas kiszenia ogórków. To również surowiec do wyrobu miodu oraz środek aromatyzujący wódki i wyroby cukiernicze.
Wystarczy wsypać jedną łyżeczkę kopru do kubka, rozgnieść je i zalać gorącą wodą. Najlepiej parzyć herbatkę pod przykryciem ok. 15 minut i od razu wypić.
Na terenie zakładu produkcyjnego konfekcjonowane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam, gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
- Nie został poddany napromieniowaniu i jonizowaniu.
- Produkt nie zawiera i nie jest wyprodukowany z genetycznie zmodyfikowanych składników.
- Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem cierpiących na nietolerancję produktu
- Przechowywać w suchym, chłodnym nienasłonecznionym miejscu.
- Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 20°C, a wilgotność 75%

Przy dużych gramaturach worek zgrzewany lub wiązany. Mniejsze gramatury to opakowania doypack które są dobrym rozwiązaniem ponieważ umożliwiają kilkukrotne szczelne zamknięcie, co zabezpiecza produkt przed utratą jego właściwości. Są też stosowane worki bezbarwne zgrzewane. Wszystkie opakowania są dopuszczone do kontaktu z żywnością.