GRANAT SKÓRKA SUSZONA 50G
Kraj pochodzenia: Turcja
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Składniki: suszona skórka granatu
Napar z suszonej skórki można wykorzystać nie tylko jako produkt do spożycia doustnego, ale także zewnętrznie na skórę. Sposób przygotowania do spożycia: 2 łyżeczki zalać szklankę wrzącej wody i przykryć na 10 min. Maska do włosów wypadających lub dotkniętych łupieżem. Wymieszaj 3-4 pełne łyżki zmielonych skórek granatu z olejem zimnotłoczonym tak, aby powstała pasta i wetrzyj ją dokładnie w skórę głowy. Owiń włosy ręcznikiem i pozostaw na 2 godziny, a następnie umyj szamponem. Dla lepszego efektu maskę możesz pozostawić na włosach na całą noc. Nawilżająca maseczka do twarzy. Skórki granatu zmiel na proszek. Wymieszaj 1-2 łyżki z jogurtem naturalnym, miodem lub rozgniecionym bananem tak, aby powstała gęsta pasta. Nałóż ją na twarz i zrelaksuj się na 15-20 minut. Na koniec spłucz maseczkę letnią wodą
Na terenie zakładu produkcyjnego konfekcjonowane są orzechy ziemne i inne orzechy, soja, sezam, gorczyca, zboża zawierające gluten, produkty zawierające dwutlenek siarki, laktozę, jaja oraz seler.
- Nie został poddany napromieniowaniu i jonizowaniu.
- Produkt nie zawiera i nie jest wyprodukowany z genetycznie zmodyfikowanych składników.
- Do bezpośredniego spożycia dla wszystkich grup konsumentów z wyjątkiem cierpiących na nietolerancję produktu
- Przechowywać w suchym, chłodnym nienasłonecznionym miejscu.
- Temperatura przechowywania nie powinna przekraczać 20°C, a wilgotność 75%

Przy dużych gramaturach worek zgrzewany lub wiązany. Mniejsze gramatury to opakowania doypack które są dobrym rozwiązaniem ponieważ umożliwiają kilkukrotne szczelne zamknięcie, co zabezpiecza produkt przed utratą jego właściwości. Są też stosowane worki bezbarwne zgrzewane. Wszystkie opakowania są dopuszczone do kontaktu z żywnością.